Vraag en antwoord
77 vragen
Wat is een maatlepel?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is kneden?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is tempreren?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is tempereren?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is blind bakken?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is spatelen?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is kloppen?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is mengen?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is karamelliseren?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is invetten?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is droog bakken?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is afsmeren?
Baktechnieken
1 antwoord
Wat is au bain-marie?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is een spatel?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een uitsteker?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een spuitmondje?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een spuitzak?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een pollepel?
Bakgerei
1 antwoord
Wat is een palletmes?
Bakgerei
1 antwoord
Wat is een maatbeker?
Bakgerei
1 antwoord
Wat is bakpapier?
Bakgerei
1 antwoord
Wat is een staafmixer?
Bakgerei
1 antwoord
Wat is pocheren?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is een parisienneboor?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een mandoline?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een knoflookpers?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is wellen?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is een vleesvork?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een vleeshamer?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een vijzel?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een vergiet?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is stoven?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is stomen?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is souffleren?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is een schuimspaan?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een rasp?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is een pureestamper?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is inkoken?
Kooktechnieken
1 antwoord
Wat is een chinois?
Keukengerei
1 antwoord
Wat is binden?
Kooktechnieken
1 antwoord